Khidmat 130 kakitangan UMP diiktiraf - Siti Norizat, Shikh Abdul Jalil (Utusan Melayu (Malaysia) Berhad, 2014)
KUANTAN 20 Mei-Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengiktiraf khidmat bakti cemerlang 130 kaki tangannya sempena penganjuran anugerah Hari Kualiti dan Inovasi di Dewan Astaka, universiti berkenaan di sini baru-baru ini.