385 pelajar baru mendaftar di UMP - UMP, . (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2013)
Seramai 385 pelajar baru mendaftar masuk Universiti Malaysia Pahang (UMP) bagi mengikuti pengajian peringkat diploma di Kompleks Sukan UMP Gambang, di sini.