UMP perkenalkan Format Ghani untuk pelajar sekolah - UMP, . (Utusan Group, 2013)
Sebanyak 179 pelajar tingkatan lima dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Indera Shahbandar dan SMK Peramu Jaya menyertai program teknik mencatat nota menggunakan kaedah Format Ghani sebagai sediaan menghadapi Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) hujung tahun ini.