Expoconvo UMP tarik perhatian masyarakat Pahang - UMP, . (Penerbit UMP, 2010)
Saban tahun, sempena konvokesyen yang diadakan, Universiti Malaysia Pahang (UMP) tidak pernah terlepas menganjurkan Expoconvo yang bukan sahaja untuk memeriahkan pesta konvokesyen, malahan sebagai panduan dan pengalaman kepada para mahasiswa yang dinaungi oleh Persatuan Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) untuk menguruskan majlis yang amat besar ini.