UMP johan Perak Suunto Rogaining 12N Night Rogaining Navigation 2010 - Nor Azazi, Mamat (Penerbit UMP, 2010)
Penyertaan seramai 18 orang peserta UMP dalam Perak Suunto Rogaining 12H Night Rogaining Navigation 2010 yang bertempat di Bandar Teluk Intan, Perak pada 27 dan 28 November 2010 lalu telah memberikan kejayaan besar buat UMP setelah meraih kedudukan sebagai juara dan naib juara, di samping kedudukan tempat ke-4 dan ke-5 dalam kejohanan tersebut.