Pilihan Raya berjalan lancar dan serentak di 2 kampus - UMP, . (Penerbit UMP, 2011)
Pilihan raya kampus di Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjalan lancar apabila seramai 4,596 pelajar dengan peratusan sebanyak 75 peratus keluar menunaikan tanggungjawab mengundi memilih perwakilan dalam suasana tenang yang berlangsung di Kompleks Sukan UMP di Gambang dan buat pertama kalinya di dewan Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik di Pekan pada 23 Februari 2011 yang lalu.