13 pasukan rebut gelaran juara hoki - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2016)
Kuantan- Sebanyak 13 pasukan bersaing merebut gelaran juara dalam Kejohanan Hoki Tenaga Nasioanal Berhad (TNB)/Majlis Perbandaran Kuantan (MPK) Liga Hoki Pahang 2016 yang bermula sejak awal bulan ini.