Pensyarah FKKSA menang Anugerah TESLA IBC Cambridge bagi penerbitan biografi - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2015)
Pensyarah Universiti Malaysia Pahang (UMP), Profesor Dr. Abdurahman Hamid Nour menerima Anugerah TESLA dari International Biographical Centre (IBC) di Cambridge, United Kingdom pada 19 Ogos 2015 yang lalu.