UMP anjur CEO@Fakulti Program jalin kerjasama akademi, industri - UMP, LIB (Utusan Melayu (M) Berhad, 2016)
Kuantan - Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Minggu Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)@Fakulti Program di Dewan Auditorium Pusat Bahasa Moden dan Sains Kemanusiaan, UMP Pekan dekat sini semalam.