Inovasi UMP bantu pesakit lumpuh - Nor Salwana, Mohammad Idris (2016)
Sekumpulan penyelidik Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya menghasilkan penyelidikan berkaitan teknologi alat bantuan rehabilitasi khususnya bagi pesakit lumpuh (stroke).