166 pelajar teruja sertai lawatan sehari ke UMP - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN- Keterujaan pelajar-pelajar yang dibawa mengikuti lawatan singkat ke Universiti Malaysia Pahang (UMP), di sini menjadi pemangkin untuk belajar bersungguh-sungguh bagi membolehkan mereka mendapat tempat bagi melanjutkan pelajaran di institusi pengajian tinggi itu (IPT)