UMP anjur Program Sentuhan Kasih - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Perbadanan Kemajuan Pertanian Negeri Pahang CPKPP) meraikan 166 anak yatim pada majlis makan malam sempena Program Sentuhan Kasih di sini, malam kelmarin.