Hari raya komuniti antarabangsa UMP meriah - UMP, PNC (2017)
Seramai 250 orang komuniti antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) yang terdiri daripada pelajar dan staf antarabangsa hadir dalam Majlis Sambutan Aidilfitri 2017 anjuran Pejabat Antarabangsa bertempat di Dewan Astaka, UMP Gambang baru-baru ini.