Tunku Azizah dilantik Pro Canselor Universiti Malaysia Pahang - Nik Amirul Mu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
PEKAN - Tengku Puan Pahang, Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah dilantik sebagai Pro Canselor Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggantikan Tan Sri Mohd Kamil Jamil.