UMP lancar INAP - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2018)
Kuantan- Universiti Malaysia Pahang (UMP) melancarkan Industry Network Alumni Platform (INAP) sebagai tanda komitmen tinggi dan usaha berterusan UMP dalam memperkasa jaringan industri serta hubungan alumninya.