Teroka bidang penyiaran bersama Astro Awani - Nur Laila, Afandi (2018)
Kuala Lumpur, 27 Februari – Seramai 30 orang mahasiswa Kelab Media Massa Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan lawatan ke Studio Astro Awani dalam Program Awani Rangers UMP dalam mendapatkan pendedahan serta pengalaman mengenai dunia baharu dalam bidang penyiaran dan kewartawanan.