Program Cintai Alam Sekitar Kolaborasi Sukarelawan ERAS bersama Komuniti - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Chendor, 10 April – Seramai 80 orang yang terdiri daripada staf Pusat Kelestarian Sumber Bumi (ERAS) bersama mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan ahli Persatuan Pencinta Alam Malaysia (MNS) menjalankan program khidmat inovasi komuniti di Pusat Penetasan Penyu tersendiri iaitu Rimbun Dahan Turtle Hatchery baru-baru ini.