Jurutera Eksekutif terima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2019)
Kuantan, 16 November – “Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian, bersakit-sakit dulu, bersenang-senang kemudian”, begitulah pepatah yang dapat digambarkan buat penerima Anugerah Profesional Pembelajaran Sepanjang Hayat, Lim Poh Ann, 53 walaupun terikat dengan tugas hakiki sebagai Jurutera Eksekutif namun ia bukanlah penghalang buat dirinya untuk menamatkan pengajian dalam Executive Bachelor in Business Management (Majoring in Industrial Operations) di UMP Advanced Education.