Mahasiswa Kejuruteraan ceburi perniagaan percetakan dalam kampus - Siti Nurfarmy, Ibrahim (2020)
Kuantan, 19 Februari – Menyedari minat mahasiswa universiti memiliki pakaian sukan yang beraneka warna dan jenis ini memberi idea buat mahasiswa Teknologi Kejuruteraan Awam, Pan Chuan Sin, 24 mengorak langkah menceburi bidang perniagaan mencetak pakaian sukan dalam kampus.