1,680 pelajar di zon timur mula perjalanan Rabu ini - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2020)
KUANTAN - Seramai 1,680 pelajar Institusi Pendidikan Tinggi (IPT) awam dan swasta di Pantai Timur yang terkandas di asrama, ekoran pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), dijadualkan memulakan pergerakan pulang ke rumah masing-masing, secara berperingkat mulai Rabu ini.