Penguasaan bahasa Arab dengan EL RESALA.ARABIC di UMP - Rosjuliana Hidayu, Rosli (2020)
Penggunaan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) dalam Pengajaran dan Pembelajaran (PdP) berupaya mewujudkan persekitaran realistik yang interaktif dan menyeronokkan. Menerusi ICT, pelajar mampu menjana pembinaan daya kreativiti dan inovasi, selain cekap menggunakan teknologi untuk mengakses maklumat daripada pelbagai sumber sejajar perkembangan global berasaskan e-pembelajaran.