Pemilihan MPP UMP berjaya dilaksanakan dalam norma baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (2021)
PEKAN, 15 Januari 2021 –Pemilihan Majlis Perwakilan Pelajar (PMPP), Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya dilaksanakan dalam norma baharu pada saat negara dilanda pandemik Covid-19.