Kerjasama UMP, ADK Solution sanitasi industri penerbangan, rel - Diana Surya, Abd Wahab (Utusan Melayu (M) Berhad, 2021)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan ADK Solution Sdn. Bhd. (ADK Solution) bekerjasama melalui perkongsian kepakaran dalam bidang sanitasi awam menerusi penghasilan ‘diaclean pera sterilant’ sebagai usaha mengekang Covid-19.