Empower ECER pikat peserta baharu menerusi kejohanan sepak takraw - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Berita Harian Sdn. Bhd., 2021)
Raub: Majlis Pembangunan Ekonomi Wilayah Pantai Timur (ECERDC) melalui UMP Advanced Education terus komited mempertingkatkan pertumbuhan sosioekonomi masyarakat di daerah Raub dengan program Empower Wilayah Ekonomi Pantai Timur (ECER).