Penerbit UMP terbit kamus kompetensi pertama di Malaysia - Athirah, Ruzaini; Safriza, Baharuddin (2022)
PUTRAJAYA, 6 Januari 2022 - Penerbit Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini telah mengadakan pertemuan ringkas dengan Timbalan Pengarah, Bahagian Perkhidmatan, Cawangan Dasar dan Perundingan, Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia, Norhartaty Rahman di pejabatnyanya.