UMP raih Anugerah Khas dan 14 pingat emas dalam ITEX 2022 - Siti Nur Azwin, Zulkapri (2022)
KUALA LUMPUR, 27 Mei 2022 - Penyelidikan Universiti Malaysia Pahang (UMP) raih Anugerah Khas , 14 pingat emas dan sepuluh pingat perak dalam Pameran Antarabangsa Reka Cipta, Inovasi dan Teknologi 2022 (ITEX) yang berlangsung di Kuala Lumpur Convention Centre (KLCC) pada 26 dan 27 Mei 2022.