Tiada ruang komunis muncul semula dalam negara, kata bekas polis - Bernama, . (FMT Media Sdn Bhd., 2022)
KUALA LUMPUR: Pemantauan berterusan dibuat Cawangan Khas Polis Diraja Malaysia (PDRM) terhadap kegiatan dan tindak-tanduk pengikut fahaman komunisme dilihat berupaya mengekang kemunculan semula aktiviti itu di dalam negara.