Graduan terkilan hasrat nenek tidak kesampaikan raikan konvokesyen - Nor Salwana, Mohammad Idris (2022)
PAYA BESAR, 6 November 2022 – Tatkala graduan lain bergembira dengan kehadiran kedua ibu bapa dan ahli keluarga di Majlis Konvokesyen, lain pula dengan kisah graduan Sarjana Muda Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan, Nur Shafiqah Zakaria, 25 yang rasa terkilan apabila hasrat arwah nenek melihat kejayaannya menerima ijazah di Majlis Konvokesyen UMP Ke 17 baru-baru ini tidak kesampaian.