Pelajar UMP mulai pulang ke kampung balik mengundi - Mimi Rabita, Abdul Wahit (2022)
PAYA BESAR, 16 November 2022 - Kemeriahan bahang pilihan raya mulai dirasai apabila sebahagian pelajar mulai pulang ke kampung untuk menunaikan tanggungjawab kepada negara dan sebahagian besar merupakan pengundi baharu yang buat pertama kalinya bakal mengundi pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).