Sukarelawan UMP Kilau hulur bantuan - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Sinar Harian, 2022)
PEKAN- Universiti Malaysia Pahang (UMP) menggerakkan Misi Sukarelawan Banjir Pantai Timur bagi menghulurkan bantuan kepada mangsa banjir di Kelantan dan Terengganu pada Rabu.