Persatuan Wanita UMP sumbang kelengkapan pakaian sekolah - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
PEKAN, 22 Mac 2023 - Prihatin dengan persiapan persekolahan anak-anak masyarakat setempat, Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) menganjurkan Program 'Back To School' (BTS) 2023 bertempat di Dewan Auditorium, Perpustakaan UMP Pekan.