Program Fiesta Antarabangsa UMPSA kongsi budaya pelbagai negara - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 4 November 2023 – Program Fiesta Antarabangsa anjuran Pusat Hubungan Antarabangsa (PuHA) dengan kerjasama Pusat Bahasa Moden (PBM), Pusat Kerjasama Strategik Akademik (PKSA) dan Confucius Institut (CI) bersempena sambutan UMPSA ke-21 dan penjenamaan UMPSA baru-baru ini berjaya menghimpunkan lebih 500 pelajar antarabangsa daripada 33 buah negara yang sedang mengikuti pengajian di universiti ini dalam suasana meriah.