Jiwa Juara Atlet UMPSA - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
Dari UMPSA ke Universiti Malaya; Bertolak dari Pantai Timur ke ibu kota; Membawa semangat juang kesukanan; Atlet terpilih berkunjung mewakili universiti