UMPSA diiktiraf ke-146 terbaik di dunia, nombor 1 MTUN - Siti Nur Azwin, Zulkapri (REV Media Group, 2024)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) diiktiraf sebagai universiti ke-146 terbaik dunia di bawah usia 50 tahun oleh Times Higher Education (THE) Young University Rankings 2024.