UMPSA anjur Sesi Dialog ‘SDG An International Dialogue’ - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 November 2024 - Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini menganjurkan Sesi Dialog ‘SDG: An International Dialogue’ dan program Pelepasan Kembara Mobiliti Antarabangsa UMPSA.