Pindaan AUKU beri kebebasan - UMP, . (Penerbit, Utusan Melayu (M) Berhad., 2009)
KUANTAN 30 Jun - Pindaan Akta Universiti dan Kolej Universiti(AUKU) 1971, memberi kebebasan kepada mahasiswa untuk mengembangkan potensi serta bakat sebagai seorang aktivis dan pemimpin.