UMP naib juara pertandingan NACES - UMP, . (The Utusan Group, 2011)
KUANTAN 8 Feb. - Universiti Malaysia Pahang (UMP) muncul sebagai naib juara pada pertandingan dalam Simposium Kejuruteraan Kimia (NACES) di Universiti Teknologi Mara (UITM), Shah Alam baru-baru ini.