4 pelajar UMP menang pingat emas di IEYI - UMP, . (Utusan Melayu (M) Berhad, 2011)
KUANTAN 4 Jan. - Empat pelajar Diploma Kejuruteraan Awam, Fakulti Kejuruteraan Awam dan Sumber Alam (FKASA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) berjaya meraih pingat emas di Vietnam baru-baru ini.