Tingkatkan pengetahuan - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
KUANTAN: Warga Universiti Malaysia Pahang (UMP) digalakkan memartabatkan ilmu, cara berfikir dan berinteraksi berasaskan ilmu supaya mampu meletakkan universiti itu dalam kelas sendiri.