Persembahan budaya UMP seri acara Sabtu ini - UMP, . (Kumpulan New Straits Times Press, 2010)
KUANTAN: Pembaca setia Harian Metro (HM) bakal disajikan persembahan kebudayaan pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerusi kumpulan tarian Kencana Pawana yang diuruskan Unit Kebudayaan & Seni Kreatif UMP sempena acara kemuncak Gempak Santai HM @ Taman Air Bukit Gambang (TABG), di sini, Sabtu ini.