Pengiktirafan tingkat semangat pelajar IPT - UMP, . (Penerbit, Berita Harian Sdn. Bhd., 2014)
Putrajaya: Penganjuran pertandingan Anugerah Ikon Varsiti BH 2013 adalah inisiatif positif untuk mengenal pasti dan menampilkan ikon yang layak menjadi contoh kepada generasi muda di negara ini.