Kirsten Fermaglich: A Rosenberg by Any Other Name. A History of Jewish Name Changing in America [Rosenberg, bárhogy is nevezzük. Az amerikai zsidó névváltoztatások története] - Tamás Farkas (Névtani Értesítő, 2022)
-