Wpływ wydarzeń sportowych na wizerunek miasta na przykładzie Poznania = The impact of sporting events on the image of the city – Poznań as a case study - Ewa Malchrowicz-Mośko; Marta Kamel; Joanna Poczta (Journal of Education, Health and Sport, 2016)
Malchrowicz-Mośko Ewa, Kamel Marta, Poczta Joanna. Wpływ wydarzeń sportowych na wizerunek miasta na przykładzie Poznania = The impact of sporting events on the image of the city – Poznań as a case study. Journal of Education, Health and Sport. 2016;6(4):211-232. eISSN 2391-8306. DOI http://dx.doi.org/10.5281/zenodo.50118