ОРГАНІЗАЦІЯ ІНТЕРНЕТ-МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ АГРАРНОГО СЕКТОРУ - Алла Рябчик (Економіка та суспільство, 2023)
В статті проаналізовано окремі аспекти Інтернет-маркетингу провідних агрохолдингів: Нібулон, Кернел, Миронівський хлібопродукт, Агропросперіс. Встановлено, що в аграрному секторі України Інтернет-маркетинг перебуває на стадії зародження, визначено причини такої ситуації. Також систематизовано і узагальнено найбільш поширені напрями трактування змісту Інтернет-маркетингу, запропоновано авторське визначення. Зазначено бізнес-задачі аграрних підприємств, які можна вирішувати за допомогою Інтернет-маркетингу. Розкрито переваги, можливості, особливості Інтернет-маркетингової діяльності для аграрних підприємств. Дане дослідження носить теоретично-практичний характер: підприємства аграрного сектору зможуть ознайомитися з головними аспектами та складовими Інтернет-маркетингової діяльності, налагодити бізнес-процеси та більш ефективно функціонувати в онлайн бізнес-просторі.