Verden ifølge Postman - betragtninger over "Når barndommen forsvinder" og "Fagre nye TV-verden" - Anne Jerslev (MedieKultur: Journal of Media and Communication Research, 1989)
Verden ifølge Postman - betragtninger over "Når barndommen forsvinder" og "Fagre nye TV-verden"