نقش عدالت در مهار یک بیماریِ جهانی - Mahdi Fani (پژوهش در دین و سلامت, 2021)
از دیر زمان موضوع عدالت و بحث دربارۀ آن در میان جوامع بشری بااهمیت تلقی می‌شده است و عموم صاحب‌نظران برای تحقّق آن راهکارهایی ارائه می‌دادند. ازاین‌رو، عدالت همیشه برای انسان‌ها نوعی آرمان بوده است. از سوی دیگر، نقطۀ مقابل عدالت، بی‌عدالتی و تبعیض‌های ناروا است که غالباً همراه با ظلم و ستم و پایمال‌شدن حقوق انسان‌ها بوده است.