LIETUVIŲ KNYGOTYROS TERMINIJOS DISKUSINIAI KLAUSIMAI: DĖL SĄVOKOS RETA KNYGA - ALMA BRAZIŪNIENĖ (Knygotyra, 2010)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutas Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, Lietuva El. paštas: alma.braziuniene@kf.vu.lt