Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентів - Олександр Андрійович Коновал; Тетяна Іванівна Туркот (Освітній вимір, 2013)
Коновал О. А., Туркот Т. І. Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентів