بررسی تأثیر فرهنگ‌ معنوی بر مسئولیت اجتماعی با نقش میانجی سرمایۀ اجتماعی کارکنان درمان بیمارستان‌های دولتی شهر تهران - Zohreh Mousavi-Kashi; Abolfazl Movafagh; Zohreh Mohsenikabir (پژوهش در دین و سلامت, 2022)
سابقه و هدف: فرهنگ معنوی که دربردارندۀ ارزش‌ها و هنجارهای اخلاقی است، همراه با مسئولیت کارکنان درمان نقش مؤثري در بهبود و بازگشت سلامتی بیماران دارد. هدف از پژوهش حاضر تأثیر فرهنگ‌ معنوی بر مسئولیت اجتماعی با نقش میانجی سرمایۀ اجتماعی در بیمارستان‌های دولتی شهر تهران بود.