Психоемоційні розлади у вагітних та породіль. Аналітичний огляд та практичні сторони проблеми в Україні - G.I. Ischenko (Український журнал Перинатологія і педіатрія, 2023)
Психоемоційні порушення під час вагітності суттєво впливають на здоров’я матері та плоду.